Дніпряни візьмуть участь в Гран-Прі Португалії

Скрольте вниз

Перший старт у світовому дзюдо у 2023 році відбудеться найближчими вихідними в Португалії. З 27 до 29 січня в Алмаді проходитиме турнір світової серії Гран-Прі. До участі в ньому заявилися команди 81 країни, і загалом це 557 спортсменів. Є в заявці збірна України: 9 чоловіків та 7 жінок. 
 
Боротимуться на португальських татамі й дніпряни. У вазі до 73 кг це Олександр Кошляк (СК JUDO DNEPR). У вазі до -78 кг виступить бронзова призерка минулорічного чемпіонату світу Єлизавета Литвиненко (СК JUDO DNEPR). У вазі +78 кг побачимо на татамі Руслану Булавіну (СК TAIFU JUDO).
 
Нагадаємо, що на початку січня до Гран-Прі Португалії всі троє спортсменів готувались в Міжнародному тренувальному таборі в австрійському Міттерсіллі.
 
Окрім дніпрян в першому турнірі року візьмуть участь такі українські спортсмени: Артем Лесюк, Дільшот Халматов, Богдан Ядов, Каро Марандян, Владислав Казіміров, Гєворг Манукян,  Антон Савицький, Яків Хаммо, Анастасія Чижевська, Анастасія Антіпіна, Наталія Чистякова, Юлія Курченко, Христина Гоман.