Дзюдоїсти Дніпропетровщини отримали кімоно від EJU та Ippon Gear

Скрольте вниз

Федерація дзюдо України передала в Дніпропетровську область кімоно для наймолодших дзюдоїстів та дзюдоїсток.
 
Екіпіровку - а саме 1500 дзюдоґі та 390 футболок "Judo for Peace" - передали в Україну в вересні з нагоди старту нового навчального року Європейський союз дзюдо та компанія Ippon Gear, аби підтримати підростаюче покоління спортсменів в тяжкі часи. 
 
Далі ФДУ розподілило подарунки між всіма регіонами. Вже отримали новеньку форму дітки в Харкові, Львові, Кременчугу, Запоріжжі, Ужгороді, селищі міського типу Муровані Курилівці на Вінниччині та багатьох інших містах України.
 
 
Похвалилися обновками й в Дніпрі.
"Кімоно розподілили між клубами та школами Дніпра, Кривого Рогу, Кам'янського, Синельниково, Новомосковська та інших населених пунктів Дніпропетровщини, де тренувальний процес, не зважаючи на війну, триває. Це якнайкраща допомога, адже вартість такого кімоно більше тисячі гривень, не всі можуть собі це дозволити. Від імені дзюдо-спільноти Дніпропетровської області дякую Федерації дзюдо України, Президенту ФДУ Михайлу Кошляку, Європейському Союзу дзюдо та, звичайно, компанії Ippon Gear за те, що реалізували цей проєкт, нас це дуже мотивує", - поділився думками з www.fdd.org.ua Президент Федерації дзюдо Дніпропетровської області Григорій Король.
 
Кімоно від EJU всесвітньовідомого німецького бренду Ippon Gear розраховані на юних чемпіонів 6-9 рочків. Наші дзюдоїсти вже протестували їх на тренуваннях, залишилися задоволені!