Михайло Кошляк - кандидат на посаду голови відділення НОК України в Дніпропетровській області

Скрольте вниз

Колектив Федерації дзюдо Дніпропетровської області висунув кандидатуру Михайла Кошляка на посаду голови відділення Національного олімпійського комітету України в Дніпропетровській області. Це відбулося в ході засідання Президії Федерації дзюдо Дніпропетровської області від 7 листопада 2022 року.
 
 
Михайло Кошляк - Президент Федерації дзюдо України, голова постійної комісії Дніпропетровської обласної ради з питань сім'ї, молоді та спорту, Президент спортивного клубу "Дзюдо-Днепр". 
Також на засіданні Президії ФДДО  було обрано делегатами для участі в Асамблеї віділення НОК України в Дніпропетровській області Григорія Короля та Михайла Кошляка.
 
Планова звітно-виборча Асамблея відділення НОКУ в Дніпропетровській області має відбутися до кінця 2022 року. Дата та місце проведення уточнюються. Про них повідомимо пізніше. 
На даний момент регіональне відділення НОКУ очолює Президент Української Асоціації Футболу Андрій Павелко. 
 
Нагадаємо, в четвер 17 листопада нового Президента отримає Національний Олімпійський комітет України. Сергій Бубка, який очолював національний НОК останні 17 років, більше балотуватись не буде. Натомість на його посаду є три претенденти: чинний Міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт, Олімпійський чемпіон з боротьби та депутат ВР Жан Беленюк та голова НОК України в Київській області Ігор Малинський. 
 
Напередодні Федерація дзюдо України на своєму офіційному сайті ukrainejudo.com повідомила, що підтримуватиме на виборах кандидатуру Вадима Гутцайта.