В Дніпрі підняли Олімпійський прапор

Скрольте вниз

Сьогодні о 20:30 за київським часом розпочнеться офіційна церемонія відкриття XXXIII літніх Олімпійських ігор в Парижі. В змаганнях візьмуть участь 140 українців, з них 14 представлять Дніпропетровщину.

В складі збірної України з дзюдо виступить і представниця Дніпропетровщини, бронзова призерка чемпіонату світу Єлизавета Литвиненко.

Сьогодні вранці з нагоди офіційного старту Олімпіади в Дніпрі в Олімпійському домі за ініціативи Відділення НОК України в Дніпропетровській області підняли прапори України та Національного олімпійського комітету.

В церемонії взяли участь відомі олімпійці - чемпіони та призери Олімпійських ігор Катерина Футрик, Діна Міфиахутдінова, Леонід Шапошников та багато інших. На заході була величенька команда від обласного дзюдо - а саме президент Федерації дзюдо Дніпропетровської області Григорій Король, директорка обласного Центру Олімпійської підготовки з дзюдо Оксана Вілентко, наші тренери та юні спортсмени, чемпіони та призери національних чемпіонатів та турнірів, дзюдоїсти-вихованці Дніпропетровського фахового коледжу спорту.

Щиро вболіваємо за українців, особливо чекаємо турнір з дзюдо, який розпочнеться вже завтра, 27 липня.

Нагадаємо, що змагальний день нашої Єлизавети Литвиненко 1 серпня.

Бажаємо успіхів! Віримо в перемогу!