Вересневі успіхи наших юних спортсменів в Румунії

Скрольте вниз

Відразу чотири нагороди вибороли юні вихованці спортивного клубу "Дзюдо-Днепр" на змаганнях в Румунії у суботу, 24 вересня. 
У містечку Фокшани минулої суботи відбувся Міжнародний турнір Memorialul AUREL CIMPEANU. В ньому взяли участь 250 дзюдоїстів та дзюдоїсток Угорщини, Болгарії, Молдови, Туреччини, Італії, Румунії та України. 
Наш клуб в складі національної команди представили спортсмени, які в Румунії живуть та тренуються в евакуаційному таборі організованому Міжнародною федерацією дзюдо, Федерацією дзюдо України та місцевим бізнесменом Георге Теселеану.
Золото на змаганнях AUREL CEMPIANU виборов Даніїл Должанський (тренер Олександр Остроух).
Срібною призеркою стала Яна Падалюк (тренери Ілля Чимчиурі, Олексій Чуприна, Геннадій Мізін).
Медалі такого ж ґатунку дістались Вероніці Чернухі (тренери Володимир Онищенко, Андрій Блошенко, Георгій Гавриш) та Альбіні Мусієнко, вихованці нікопольського відділення "Дзюдо-Днепр" та тренерів Володимира Задорожного й Олександра Темураєва.
 
Тиждень тому, 17-18 вересня в румунському місті Сібіу проходив Міжнародний турнір Cupa Temerarul Sibiu.  Там відзначились вихованці синельниківського  СК "Дзюдо-Днепр" та тренерів Олександра й Віктора Недвіг - Андрій Паученко виборов золото, його ж сестра Вікторія Паученко стала бронзовою призеркою.
 
А на Міжнародному турнірі серед дітей та молоді до 21 року ( 2002-2007 рр.народження) в румунському місті Констанца, який відбувся 3-4 вересня, наш непереможний Даніїл Должанський став срібним призером. Відзначимо, що з початку евакуації цей дзюдоїст назбирав на міжнародних змаганнях вже чотири медалі, на кожному турнірі він в призах!
 
Вітаємо дітей та їхніх тренерів, бажаємо подальших успіхів.